Elena Udrea: Procentele pe care le are PDL nu ajung pentru a da presedintele Romaniei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Procentele pe care le are PDL nu ajung pentru a da presedintele Romaniei si nici pentru un scor la europarlamentare care sa repozitioneze formatiunea ca primul partid de centru-dreapta, a declarat joi deputatul Elena Udrea, la o dezbatere despre influenta PPE in Romania, transmite Agerpres.

“Cred ca nu se doreste a se accepta, ca de inteles se intelege la varful PDL, ca procentele acestea in crestere ale PDL nu ajung nici pentru a da presedintele Romaniei, nu ajung nici pentru a obtine un scor la europarlamentare care sa repozitioneze PDL ca primul partid de pe centrul-dreapta”, a afirmat deputatul PDL.

Elena Udrea a adaugat ca PDL nu poate, asa cum este in prezent, sa adune voturile pe care le pierde USL.

“Nu mai spun ca nu poate provoca pierderi USL-ului. Iar lucrul acesta, daca-i multumeste pe unii din PDL, cred ca e gresit si in acelasi timp daunator. Daca ne multumim cu faptul ca cu ce mai pica de la USL merge natural la PDL, dar aici o sa-l rugam pe presedinte sa nu mai zica nimic de noi, ca sa putem sa fructificam aceste firimituri linistit, cred ca e lipsa de strategie. E o atitudine daunatoare PDL-ului”, a mai declarat deputatul PDL.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

  1. contra-bas...

    Of,of, si eu care speram sa ajunga Nuti presedinte…. As fi putut dormi cu poza ei sub perna fara sfada in casa….

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2