Elena Udrea si-a lansat „viziunea pentru Romania” intr-o hala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Elena Udrea, prezidentiabilul PMP, si-a lansat, joi, programul prezidential intr-o hala a Fostei Uzine Republica din Bucuresti. Udrea si-a prezentat “Viziunea pentru Romania”, imbracata in salopeta si cu casca galbena de protectie pe cap. Traian Basescu nu a venit la lansare, desi Udrea miza pe prezenta acestuia, scrie romaniatv.net.

In discursul tinut in hala dezafectata, Udrea a explicat de ce a ales acest loc pentru lansarea programului.

“Distrugerea platformei Republica este un caz de subminare a economiei nationale. Ne aflam in fata unui caz de subminare a economiei nationale, distrugerea cu rea credinta, cu prostie, a ceea ce a fost industria romaneasca. Romania are nevoie de un presedinte care sa ridice tara, un presedinte care sa nu stea in genunchi.

Imi voi dedicat tot timpul si toata energia mea – si, din fericire, am mult timp la dispozitie – proiectului Romania frumoasa. Sunt cel mai bun candidat din aceasta competitie. Ma lupt pentru ca ceea ce s-a intamplat aici la Republica sa nu se repete”, a spus Udrea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

  1. dilau

   prietene taranist de maramures, ma bucur ca ti-ai revenit macar pentru primul tur.taranist pina la moarte – si dincolo de ea – asta e idea pe care ion beuca nu a inteles-o niciodata.

   Reply
 1. cristi

  doamna are o problema cu statul in genunchi? Noi nu asa auzisem. Dar gura pacatosului, adevar graieste.

  Reply
 2. Adelina Maries

  Eu sunt sigura ca Elena Udrea citeste ziarmm.ro 🙂
  A vazut ca maramuresenii vor viziune economica pentru Romania si a zis,” Asta-i! O sa-mi lansez candidatura cu titlu viziune ptr. Romania”
  :)))
  D-le Ciprian Dragos, cand vine in MM aceasta domana vizionara sa o chemati la dvs. in studio. Am cateva intrebari vizionare pentru dansa.
  Va rog sa ma tineti la curent cu firul evenimentelor vizionare 😉

  Reply
 3. Cristian

  HAHAHA!!
  Romania are nevoie de Edrea asa cum UE are nevoie de EBA … si viceversa.

  Nici ea, nici ceilalti candidati nu vorbesc despre lururi de perspective. N-am vazut inca un discurs coerent, o platform, sau viziune concreta, de la niciunul din candidati. In schimb am vazut mere, ghiozdane, mandrie de roman, descurcareala mioritica …

  Poporul roman merita mai mult!! Merita educatie europeana, sanatate europeana, infrastructure europeana.

  Sper ca noul presedinte sa ridice Romania din lumea a 3-a.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2