septembrie 19, 2021

Elena Udrea si Alina Bica, arestate in Costa Rica (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Elena Udrea si Alina Bica ar fi fost arestate in Costa Rica dupa ce politia locala a pus in aplicare o cerere a Interpol, informeaza sitiooij.poder-judicial.go.cr, transmite AGERPRES.

Membri ai Agentiei de Investigatii Judiciare, afiliata la Biroul National Central Interpol Costa Rica, in colaborare cu ofiteri ai Directiei de Informatii si Securitate Nationala (DIS), dupa investigatii, supraveghere si monitorizare, au oprit miercuri doua femei din Romania, in varsta de 44 de ani, la solicitarea autoritatilor romane, scrie sursa.

Pentru una dintre femei, cu numele de familie Udrea, s-a primit o notificare rosie in baza de date Interpol pentru infractiunile de mita si abuz in serviciu, emise de Interpol Bucuresti. Aceasta femeie a fost arestata pe o artera publica, in jurul orei 10.00, in sectorul Sabana Oeste.

Pentru cealalta femeie, cu numele Bica s-a primit o notificare rosie in baza de date Interpol pentru infractiunile de mita si coruptie, emise de Interpol Bucuresti. Ea a fost arestata in jurul orei 14:00 pe o artera publica din sectorul Sabana Este.

Ambele femei au fost plasate sub ordinele unei Curti Penale din San Jose, pentru cele corespunzatoare.

Elena Udrea a fost condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in dosarul “Gala Bute” pentru luare de mita si abuz in serviciu, insa ea a parasit Romania, cerand azil politic in Costa Rica.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2