Elena Udrea si-ar putea pierde toata averea

elena udreaPotrivit unor surse judiciare citate de Libertatea, procurorii DNA pregatesc sechestrarea averii Elenei Udrea, pentru acoperirea prejudiciului estimat, in prima faza, la 15 milioane de euro, transmite romaniatv.net.

Averea Elenei Udrea este compusa din sase terenuri in Bucuresti, dar si insemnate suprafete agricole in comunele Sohatu si Sarulesti, Giurbanesti si Nana din judetul Calarasi.

Acestora li se adauga doua case din Bucuresti, dar si tot atatea autoturisme: un Mercedes si un Fiat 500. Fosta blonda de la Cotroceni mai are si bijuterii de 100.000 de euro, conform propriei declaratii de avere depuse la Camera Deputatilor.

Udrea mai are in conturi aproximativ 1,1 milioane de lei. Acestora li se adauga plasamente, investitii si imprumuturi acordate de aproximativ 2,1 milioane de lei si aproape 400.000 de euro.

Fosta candidata la prezidentiale ar mai trebui sa primeasca din partea fostului sot, Dorin Cocos, 460.000 de euro, de pe urma divortului. Insa si Cocos este arestat, iar averea sa va ajunge tot sub sechestru.

Anchetatorii pot cere si anularea vanzarilor recente ale unor bunuri, daca prejudiciul nu este acoperit si au suspiciuni asupra acestor tranzactii. La acest capitol s-ar putea include si vanzarea unui autoturism Porsche Cayenne Turbo la pretul unui Logan la mana a doua.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2