Elena Udrea trebuie sa se prezinte la Politie de doua ori pe saptamana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

elena udreaDeputatul Elena Udrea va fi obligata sa se prezinte la Sectia 2 de Politie din Capitala martea si vinerea, timp de 60 de zile, dupa ce a fost pusa sub urmarire penala de DNA in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres.

Ea s-a prezentat vineri dimineata la Sectia 2 pentru a afla conditiile controlului judiciar stabilit de procurorii DNA in dosarul in care este acuzata de spalare de bani si fals in declaratiile de avere.

“Oricum nu ma duceam nicaieri”, a precizat Elena Udrea inainte de discutiile cu politistii, referindu-se la faptul ca va trebui sa vina la sectie in urmatoarele doua luni.

“Nu stiu la Realitatea daca mai pot sa merg”, a adaugat Udrea, dupa ce anterior anuntase ca va acorda un interviu unui post de televiziune si in care va face dezvaluiri.

Intrebata daca va mai face dezvaluirile promise, ea a spus: “Abia a inceput ziua. (…) Sa avem putintica rabdare”.

“Voi spune adevarul despre tot ce se intampla — care sunt motivele reale ale vanatorii a carei tinta am devenit. Voi face asta intr-un interviu pe care il voi acorda astazi (vineri — n.r.). Nu va pot spune, deocamdata, unde (in orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) — nu de alta, dar stiu ca sunt destui cei care ar vrea sa ma impiedice sa spun unele lucruri. Si ar fi pacat sa nu aflati ce se intampla astazi cu adevarat in Romania, ce lupta se duce in subteranele puterii si care este miza reala”, a scris Elena Udrea dimineata pe Facebook.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. un oarecare...

  Of, of ! Cred că unora li s-au scorojit pereţii şi le-a căzut tencuiala cu tot cu postere… Durere mare !

  Reply
 2. un oarecare...

  Durere mare ! Cred că unora li s-a scorojit tencuiala de pe pereţi de supărare şi a căzut cu tot cu postere…

  Reply
  1. dilau

   :)))).prietene un oarecare, stai linistit, sint atit de bine prinse ca mai repede cade tencuiala decit posterele. pot – totusi – sa cada odata cu blocul dar atunci sigur e durere mare.:))).

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2