Elena Udrea urmeaza sa fie confruntata cu denuntatorii sai din dosarul “Gala Bute”

PNL

elena udreaFostul ministru Elena Udrea urmeaza sa fie confruntata, joi, cu denuntatorii sai din dosarul ”Gala Bute”.

Marius Striblea, unul dintre avocatii fostului ministru, a precizat, la intrarea in sediul DNA, ca Udrea va fi confruntata cu Stefan Lungu — fostul sau consilier, cu Ana Maria Topoliceanu — fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, Gheorghe Nastasia — fost secretar general in MDRT si Adrian Gardean — reprezentantul SC Termogaz Company SA.

”Incercam sa demonstram ca cele sustinute de denuntatori nu sunt reale. Avem intrebari pentru fiecare din denuntatori. Cateva zeci (…), un tir de intrebari. (…) Va fi confruntata azi cu Stefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Adrian Gardean si Ana Maria Topoliceanu”, a explicat Striblea.

De altfel si echipa de comunicare a Elenei Udrea a transmis un mesaj joi dimineata, pe Facebook. ”Dupa doua saptamani si jumatate de la momentul solicitarilor, astazi vor avea loc, in sfarsit, confruntarile intre Elena Udrea si denuntatorii sai in dosarul ‘Gala Bute’. Ca si constatare: acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia dupa ce avocatii au invocat in spatiul public intarzierea punerii in aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltarii si dupa textul publicat in urma cu cateva zile in care se spunea ca ‘ancheta se deruleaza in ritm de melc’. Elena Udrea si avocatii sunt increzatori ca aceste confruntari vor dovedi caracterul mincinos al sustinerilor denuntatorilor si vor permite evidentierea adevarului in aceasta speta”, a scris echipa de comunicare a Elenei Udrea.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2