Elena Udrea vine in Baia Mare la inaugurarea sediului PMP

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Deputatul Elena Udrea va fi prezent in Baia Mare, duminica, 6 aprilie, la doua evenimente organizate de Partidul Miscarea Populara Maramures.

Este vorba despre inaugurarea oficiala a sediului Organizatiei Maramures a PMP (situat in Piata Libertatii) si la dezbaterea publica “Sprijin european pentru dezvoltarea locala si regionala”, care va avea loc la Teatrul Municipal incepand cu ora 13.30.

Din partea PMP vor mai participa Teodor Baconschi (vicepresedinte PMP), Cristian Preda (europarlamentar), Cristian Petrescu (secretar general PMP), Laura Bota (secretar regional, Regiunea Nord-Vest), Clement Negrut (deputat), Siegfried Muresan (responsabil politici economice si sociale a Partidului Popular European), Florin Popescu (deputat).

Gazda celor doua evenimente va fi senatorul Ciprian Rogojan, presedinte interimar PMP Maramures.

ZiarMM.ro
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

5 Comments

 1. Omul Revolutionar

  Udreo, stai la tine acasa la colegiul tau, acolo unde esti deputat ca pentru amaratii aia nu ai facut nimic. Vrea lumea sa vina la tine in audiente si tu nu esti de gasit ca esti pe drumuri la facut de poze.
  Vezi oamenii de la tine din colegiu ce necazuri au.
  Tara arde si tu te piepteni prin ziare si la televizor.
  Nu te vrem, pricepe o data De fiecare data cand spui ceva spui cate o minciuna.

  Reply
 2. Omul Revolutionar

  Dovada ca Udrea ne-a mintit impreuna cu Primarul Catalin Chereches.
  Pe link e un raport cu situatia banilor intrati in primarie pe diferite surse de finantare. E raspunsul primit de baimareasca Adelina Maries, cand a cerut raportul banilor contrctati de primarie pe diferite surse de finantare unde se cerea sa se detaileze rambursabile sau nerambursbile, fonduri europe sau de alta natura. In consecinta exista numai imprumutul de la CEC contractat de Chereches cu care s-a pozat cu Udrea spunand ca a adus bani in oras. Ce bani, astia care trebuiesc rambursati inapoi la banca statului CEC. Pentru poze si semnatura legal era suficient directorul bancii.
  http://www.baiamare.ro/Baiamare/Raportari%20financiare/an%202013/SITUAII%20CREDIT%20LA%2031.12.2013.pdf
  M-am scarbit de minciuna si manipulare. Atat mintiti ca va crescut si nasul dragi politicini. Voi nu vedeti asa cand va uitati in oglinda ca parca nasurile voastre s-au mai ingrasat un pic, parca fizic chiar sunt un pic mai mari.
  Ori la voi e 1 aprilie in fiecare zi?

  Reply
 3. ioan

  HALLO … de udrea stai dracului in hogiacul tau n-ai ce cauta aici in maramures ti-a fost destul dute d… cu limuzina ta cu tot ,, de unde ai atatia bani g… de femeie ,, unde incape in tine atata prostie ,, dar mai ales ce iti place mult ,,, ia de linga cinci !!!!!!!!!!!!! esti o ultima femeie dupa vorba si port ai intrecut-o si pe ANA PAUKER !!!!!!!!!!!!!!! stii bine ce revelatii avea privind soiul cincicesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2