Elevi din Baia Mare, la Concursul National de Chimie “C. D. Nenitescu”. Ce rezultate au obtinut

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

chimieUnii dintre cei mai buni chimisti sincaisti au participat, in perioada 17-20 noiembrie, la Concursul National de Chimie “C. D. Nenitescu”, editia a XXIV-a, organizat de Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor – Universitatea Politehnica Bucuresti, un concurs complex si cu un grad ridicat de dificultate, care se desfasoara pe sectiuni, indiferent de anul de studiu al elevilor, se arata intr-un comunicat al ISJ Maramures.

Cu un rezultat remarcabil s-a intors elevul Emeric Claudiu Ardelean (clasa a IX-a D,  prof. Nicoleta Predoiu), care a  obtinut Premiul I absolut la Chimie Anorganica.

La sectiunea Chimie Organica au participat elevele Iulia Hort (clasa a XI-a A, prof. Aneta Pop) si Maria Carmen Temian (clasa a XI-a E, prof. Nicoleta Predoiu).

Succesul de la Bucuresti continua sirul performantelor deosebite obtinute in aceasta perioada de catre elevii maramureseni,  eleva Iulia Nicole Voicu (clasa a XII-a, prof. Nicoleta Predoiu) calificandu-se, in acest an, la Lotul International Largit al Romaniei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2