Elevi in practica la Jandarmeria Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 9 mai  – 31 august, douazeci si trei de tineri maramureseni, din care doua zeci si unu, elevi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi „Petru Rares” Falticeni si doi, elevi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Dragasani, se pregatesc sa devina jandarmi alaturi de viitorii colegi din cadrul Jandarmeriei Maramures.

„Elevii au fost primiti de catre comanda unitatii si repartizati apoi unor jandarmi cu experienta profesionala, care-i vor consilia si monitoriza permanent pe intreaga perioada de pregatire. Cei douazeci si trei elevi vor desfasura un stagiu de pregatire constand in activitati practice la subunitatile din Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Viseu de Sus.

Pe parcursul stagiului de practica, elevii vor fi indrumati de jandarmi cu experienta, in cadrul unui program de tutela profesionala si vor participa efectiv la misiunile de ordine publica / paza si protectie institutionala, ce revin subunitatilor unde au fost repartizati. Scopul acestui stagiu de practica il constituie aprofundarea cunostintelor teoretice obtinute in cursul anului de invatamant, perfectionarea deprinderilor practice pentru executarea misiunilor si dezvoltarea capacitatii de a actiona alaturi de colegii lor, in cadrul dispozitivelor specifice”, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei Maramures.

La sfarsitul acestei perioade, elevii vor fi evaluati cu privire la intreaga activitate desfasurata impreuna cu jandarmii maramureseni. Toti cei douazeci si trei de tineri spera ca munca pe care o vor depune sa fie una calitativa si eficienta iar la absolvirea cursurilor isi doresc sa fie repartizati la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Pintea Vitezul Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole