Elevi și profesori din șase colegii naționale din Baia Mare și Sighetu Marmației au organizat webinarul cu tema ”Ziua Națională în scenariul 3”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Elevii și profesorii unităților școlare din județul Maramureș au avut inițiativa de a organiza un webinar cu tema ”Ziua Națională în scenariul 3”, anunță Consiliul Județean.

În cadrul proiectului, reprezentanți ai șase colegii naționale, respectiv ”Mihai Eminescu”, ”Gheorghe Șincai”, ”Vasile Lucaciu”, Colegiul de Arte, din Baia Mare, ”Dragoș Vodă” și Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand” din Sighetu Marmației au dezbătut în mediul on-line trei teme importante.

A fost făcută o prezentare în format G a unui număr de maximum 12 slide-uri cu istoricul liceului; prezentarea unui element de istorie locală, respectiv a portului și tradițiilor locului; fiind realizat și prezentat și un afiș în format A3 cu privire la sărbătorirea Zilei Naționale în condiții de pandemie.

”Apreciabilă ideea dialogului între colegiile din Maramureș, acum când comunicarea s-a mutat în mediul on-line, când încercăm cu toții să ne adaptăm unor condiții total diferite. Subiectele abordate la acest webinar sunt importante având în vedere că aflăm informații despre istoricului unităților de învățământ implicate, despre istoria locală, a portului și a tradițiilor. Au fost atinse elementele importante în procesul educativ: cunoașterea, creativitatea, comunicarea”, a subliniat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Ionel Bogdan a ținut să felicite conducerea colegiilor participante, Inspectoratul Școlar Județean și elevii care s-au implicat în reușita acestui webinar.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *