Elevii de 10 ai Maramuresului vor fi recompensati de Consiliul Judetean

Reclame home 1
Reclame home 1

La ultima sedinta a Consiliului Judetean Maramures, alesii judeteni au aprobat, prin vot unanim, utilizarea sumei de 36,35 mii lei din fondul de rezerva bugetara la dispozitia Consiliului judetean Maramures, pentru premierea elevilor care au obtinut media 10,00 la Evaluarea Nationala si Bacalaureat.

In expunerea de motive la proiectul de hotarare privind aprobarea contributiei Consiliului judetean Maramures la diferite actiuni finantate din rezerva bugetara, seful administratiei judetene, Gabriel Zetea a subliniat faptul ca s-a tinut cont de solicitarea consilierului judetean Calin Ioan Bota, si a propus utilizarea sumei de 36,35 mii lei pentru a fi premiati cei 31 elevi care au obtinut, in 2017,  media 10.00 la examenele de final de gimnaziu si liceu, se arata intr-un comunicat de presa al Consiliului Judetean.

Prin adresa depusa in 26 iulie 2017, consilierul judetean a solicitat intocmirea unui proiect de hotarare avand ca obiect premierea celor cinci absolventi care au obtinut nota 10,00 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2017, cu suma de 1.500 de lei/ elev, respectiv a celor 26 de elevi care au obtinut nota 10,00 la Evaluarea Nationala cu suma de 1.000 de lei/ elev.

”Continuam sa premiem performanta in educatie, la fel cum am facut si anul trecut. Avem parteneriate frumoase cu Inspectoratul Scolar Judetean, in care sustinem atat invatamantul de masa, cat si elevii de elita ai judetului. Doresc sa ii felicit pe toti absolventii care au obtinut media maxima la examenele finale din aceasta vara, iar aceasta recompensa financiara este felul in care le recunoastem meritele”, a declarat Gabriel Zetea, presedinte al Consiliului Judetean Maramures.

 

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole