Elevii pot cere abonamente gratuite la URBIS prin intermediul scolilor la care invata. Si studentii pot solicita documentul de calatorie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Invatatorii si dirigintii institutiilor de invatamant din Baia Mare pot solicita la SC URBIS SA abonamente noi pentru elevi, daca acestea sunt expirate sau nu au avut niciodata.

Trebuie sa stiti ca procedura este aceeasi. Tabelele nominale se trimit prin fax, email sau se pot duce personal, la unitatea de transport in comun. Acestea trebuie sa aiba un numar de inregistrare si stampila cu semnatura directorului. Conducerea URBIS face pe loc comanda, iar in decurs de cateva zile, abonamentele gratuite vor ajunge la elevii solicitanti.

Pentru a putea beneficia de aceasta facilitate, va reamintim faptul ca beneficiarul trebuie sa aiba domiciliul in Baia Mare si sa urmeze cursurile unei scoli tot din Baia Mare. In cazul elevilor, care se transfera de la o unitate de invatamant la alta, pe parcursul unui an scolar, abonamentul va fi facturat unitatii scolare la care era inscris elevul la momentul emiterii abonamentului.

Totodata studentii, cu varsta de sub 26 de ani, care au domiciliul in Baia Mare pot si ei solicita un abonament gratuit la mijloacele de transport in comun, daca nu au beneficiat niciodata de un astfel de document de calatorie sau daca le-a expirat.

Abonamentele gratuite pentru elevi si studenti sunt valabile 6 luni de zile.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2