Elevii si studentii baimareni sunt asteptati la URBIS pentru legitimatiile de calatorie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Elevii si studentii, care locuiesc pe raza Municipiului Baia Mare si care au abonamente gratuite la transportul in comun, dar nu au si legitimatii de calatorie si doresc sa isi faca, sunt asteptati la URBIS pentru elaborarea si eliberarea documentului.

Pentru intocmirea legitimatiei se completeaza un formular si se face o fotografie. Pretul este de 5 lei, iar valabilitatea este de 10 ani.

Pe mijloacele de transport in comun, elevii spre exemplu, trebuie sa aiba asupra lor abonamentul si unul din documentele recunoscute de URBIS.

Florin Cret, consilier management URBIS: “La controlor, beneficiarii trebuie sa prezinte abonamentul gratuit si carnetul de elev, dupa caz sau legitimatia de calatorie. Este mai avantajoasa legitimatia deoarece valabilitatea ei este de 10 ani si se poate folosi pe toate rutele URBIS-ului. Cei care doresc sa-si faca acest document sunt asteptati la noi. Legitimatia poate fi facuta de orice doritor, indiferent de varsta.”

Va reamintim faptul ca de aceste abonamente gratuite pentru transportul in comun pot beneficia doar elevii si studentii care locuiesc in Baia Mare si urmeaza cursuri preuniversitare sau universitare pe raza orasului nostru.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2