Elevii si studentii cu drept de vot pot circula gratis cu trenul in perioada 8-12 decembrie

PNL

trenElevii si studentii care au drept de vot pot circula gratis cu trenul in perioada 8-12 decembrie, din localitatile in care studiaza catre cele de domiciliu si retur, informeaza CFR Calatori intr-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Gratuitatea este valabila cu trenurile Regio si InterRegio, clasa a II-a.

Biletul de calatorie se elibereaza de la casele de bilete ale statiilor de cale ferata si agentiilor de voiaj, in baza actului de identitate si a carnetului de elev/student vizat pentru anul scolar/universitar in curs, sau a adeverintei care atesta calitatea de elev/student, fiind obligatorie procurarea in acelasi timp a biletului atat pentru dus (spre localitatea de domiciliu), cat si pentru intors (dinspre localitatea de domiciliu). Calatoria de intoarcere se va efectua in zilele de 11 sau 12 decembrie.

“Precizam ca legitimatiile de calatorie eliberate in conditiile OUG 89/2016 nu dau dreptul la modificarea contractului de transport (amanare, anticipare, intreruperea calatoriei). Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa se adreseze personalului nostru din statii, sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521″, au mai spus reprezentantii companiei feroviare.

Societatea de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori S.A. este operatorul national feroviar de pasageri care efectueaza transportul public de calatori pe calea ferata.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1