Elevii sigheteni, informati cu privire la pericolele navigarii pe internet

Reclame home 1
Reclame home 1

elevi-sighet-internetDeoarece luna octombrie este luna europeana a securitatii cibernetice, politistii maramureseni desfasoara in aceasta perioada diferite activitati pentru prevenirea si combaterea infractiunilor informatice.

Astfel, joi, 20 octombrie, politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, in colaborare cu reprezentanti ai Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane Cluj Napoca, au desfasurat o serie de activitati informativ  –  preventive la mai multe unitati scolare din Sighetu Marmatiei.

„Avand in vedere faptul ca datorita caracteristicilor varstei, teribilismului si dorintei de a gusta noul la orice pas tinerii pot cadea cu usurinta in capcana infractionalitatii, politistii s-au intalnit cu elevii Liceului Pedagogic Regele Ferdinand, Liceului Tehnologic Marmatia si Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmatiei pentru a dezbate diferite aspecte legate de pericolele navigarii pe internet.

Astfel, peste 250 de elevi au fost informati despre navigarea in siguranta in mediul online, prin utilizarea responsabila a Internetului si a retelelor de socializare, dar accentul a fost pus si pe diferite aspecte legate de problematica traficului de persoane”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Maramures.

In cadrul acestor activitati au fost expuse prezentari cu un caracter cat mai aplicativ, interactiv, adaptat realitatilor curente.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole