Elevul băimărean Traian Rareș Tuș își va lansa cartea „Psalms of Horror”

Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 14 octombrie, începând cu ora 10.00, în amfiteatrul Colegiului Național „Gheorghe Șincai” va avea lansarea cărții „Psalms of Horror”, scrisă și editată în limba engleză de Traian Rareș Tuș, elev la liceul amintit.

”In ultimul an am fost in procesul de scriere si editare a unei carti in limba engleza, intitulata „Psalms of Horror”. Cartea abordeaza diversele scenarii apocaliptice stiintifice, le analizeaza indeaproape si le ordoneaza in functie de probabilitatea lor sa ne apara in cale.

De curand am reusit sa o scot la editura Galaxia Gutenberg, iar vinerea urmatoare, 14 octombrie, de la ora 10:00, va avea loc lansarea de carte in amfiteatrul Colegiului National „Gheorghe Sincai”, a spus Traian Rareș Tuș.

Despre carte a scris câteva cuvinte și tatăl elevului, Florentin Tuș.

”396 de pagini de fascinație științifică pe înțelesul tuturor proaspăt ieșită din tipar. Aproape 1 an de muncă. Doar Traian știe când a mai avut timp și de asta!

Oferind o perspectivă cuprinzătoare asupra diferitelor scenarii prin care sfârșitul existenței noastre s-ar putea materializa, cartea așează apocalipsele moderne in concordanță cu probabilitatea de a se materializa prezentandu-le cât de precis si direct posibil. O recomandare pentru toți cei pentru care limba engleză nu reprezintă un impediment. Prima ediție e intr-un număr limitat de exemplare! Cu siguranță un viitor Best Seller!”, a menționat Florentin Tuș, care este și președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

Cartea poate fi găsită pe următoarele pagini:

ZiarMM
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole