Elf-deputatul Dolha si-a luat sculele si a plecat. Unde migreaza marele om de media

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolha ex-actionar tele plusReintrat in lumea media (dupa episodul Radio Galaxia), deputatul cu alura de elf Mircea Dolha si-a investit toate sperantele sale de imagine intr-o televiziune pe care nu a putut-o convinge financiar nici macar un an. Zice-se prin targ ca intrarea lui Nero de Baia Mare, zis si Cerechesh, pe firul TL Plus nu e tocmai intamplatoare, mai ales dupa ce Dolha i-a cerut imperativ asociatului sau, de meserie crescator de patrupede, sa reduca din bugetul prea incarcat al firmei.

Cum discutiile nu au dus la nimic pozitiv, Imperatorul baimarean (alias Cereches) a venit cu o oferta de nerefuzat pentru dresorul Tele Plus, de nici 100 de milioane (vechi, de altfel), taman din punga orasului, ca visteria ii permite. Evident, elf-deputatul si-a luat bocceluta si a plecat, dupa sine atarnandu-i un capat de mixer, o lavaliera wireless si doua mufe Canon luate second de la “osco piat”.

Vazandu-l prin targul de ieftinituri, dornic a-si valorifica studioul ambulant, comerciantii au inteles repede intentia liberalului Dolha, recomandandu-i sa evite zonele media in care se foloseste tehnologie full HD si orientandu-l spre Maramures TV, ca o reala oportunitate pentru elful cu tocuri inalte, in perspectiva cresterii notorietatii sale.

Desigur, aceiasi precupeti i-au atras atentia lui Dolha sa zoreasca pasul, inainte ca Imperatorul sa deschida generoasa punga catre postul respectiv.

Noi asa am auzit, asa o dam mai departe.

Dramaturgul de serviciu

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

10 Comments

 1. gelu

  Excelenta parodie a unui personaj penibil. Gangavul politician, tonomatul gagait, flasneta rurala cu pretentii de intelectual si-a luat dobocanul si vor purcede la numarat pieterle din Sasar. Asta merita un tip oportunist si imbarligat in politica de cumetrie si cel cu apucaturi de mercenar care luni te scuipa, mircuri te lauda iar vineri te lingea in dos, in functie de interes. Prea multi ani a prestat … crezand ca este un teleast. De fapt era un nimeni de care pana si maidanezii radeau in hohote.

  Reply
 2. gigi

  news : Dolha pleaca si in schimbul continuarii p…ii lui Dobocan a lasat toate achizitiile acolo. Dobocan va trebui sa isi caute sponsor care sa-l plateasca pentru t…le publicate. La fdel si restul realizatorilor. Mr Ginny nu plateste pentru tampeniile politico sociale, el vrea doar despre caini, pisici si alte lighioane.

  Reply
 3. lavi

  ar trebui sa-l intrebati si pe administratorul special al mmtv (firma ce are tv-ul este in insolventa). eu l-am intrebat si el nu stie nimic

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *