Elicopter SMURD prabusit in lacul Siutghiol

home camp2
home camp2
home camp2

smurd-elicopterOperatiunile de salvare desfasurate in urma prabusirii unui elicopter SMURD in lacul Siutghiol, in Constanta, s-au incheiat marti dimineata, dupa ora 04:00. Toti cei 4 membri ai echipajului au fost gasiti, insa toti au murit, informeaza ziare.com.

Elicopterul SMURD era de tip EC 135 si apartinea Serviciului din Constanta. La bord se aflau pilotul, copilotul, un medic si o asistenta.

Prima persoana gasita a fost medicul de pe elicopter, Laura Vizireanu, de la Unitatea de Primiri Urgente a Serviciului Judetean Constanta. Ea a fost initial resuscitata, dar a murit la spital, inainte de miezul noptii.

Copilotul a fost gasit la cinci ore de la accident, legat de scaun cu centura de siguranta, la o adancime de sase metri. S-a incercat in zadar resuscitarea sa, el fiind in stop cardio-respirator si neprezentand semne vitale.

Al treilea om gasit a fost pilotul, care a fost transportat la spital insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Ultima persoana gasita dupa ora 04:00 dimineata, la 12 ore de la accident, a fost asistenta, in varsta de 38 de ani. Asistenta de la Spitalul Judetean Constanta aflase luni ca este insarcinata si il anuntase pe logodnicul sau.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *