Elitele sportului baimarean alaturi de jandarmi: „Competitia sportiva pentru Emanuel”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marti, au avut loc activitatile din cadrul campaniei umanitare ,, Jandarmii alaturi de Emanuel”, actiune care face parte din sirul manifestarilor dedicate aniversarii a 167 ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane. Evenimentul a fost gazduit de Sala Sporturilor “Lascar Pana” din Baia Mare.

Scopul demersului a fost obtinerea costurilor pentru operatia lui Emanuel. In varsta de 14 ani, Emanuel din Baia Mare are nevoie de o operatie plastica pentru alinierea mandibulei si refacerea pavilionului la urechea stanga.

Activitatile au debutat cu meciul de fotbal „Tinere sperante ale fotbalului maramuresean”. Mai apoi, s-a desfasurat meciului caritabil de fotbal in sala, intre reprezentativa jandarmilor maramureseni, formata din cadre active si  reprezentativa  personalitatilor si gloriilor sportului judetului Maramures.

Au raspuns invitatiei de a sprijini acest caz si au inchegat echipa personalitatilor si gloriilor sportului urmatorii:

Gavris Ardelean – subprefectul judetului Maramures, Doru Dancus – vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Morar Lucian – vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Pintican Claudiu – artist la Teatrul Ararat din Baia Mare, Petrica Negrea – fost jucator la echipele de fotbal F.C. Baia Mare si la F.C. Gloria Bistrita, Ciprian Danciu – fost jucator la echipele de fotbal F.C. Baia Mare si la Dinamo Bucuresti, Dinu Bumbu – fost jucator la echipele de fotbal F.C. Baia Mare si echipe din Germania,  Buia Romica – fost jucator la echipa de fotbal F.C. Baia Mare, Kemenes Emil – fost jucator la echipele de fotbal F.C. Baia Mare si Olimpia Satu Mare, Cristian Balaj – fost arbitru international FIFA, fost jucator la echipa de fotbal F.C. Baia Mare si secretar de stat la Ministerul Sportului, Zoltan Szekeli senior – fost arbitru international FIFA, Zoltan Szekeli junior – arbitru, Liviu Grozavu – din cadrul Directiei Generale Anticoruptie Maramures, Piroska Attila – fost jucator la echipa de fotbal F.C. Baia Mare, Cristian China – fost jucator la echipa de fotbal F.C. Baia Mare, Marin Graur – fost jucator la echipa de fotbal F.C. Baia Mare si nu in ultimul rand, Mihai Stetca -antrenor la echipa de fotbal F.C. Olimpia Satu Mare.

Alaturi de jucatori, la aceasta actiune au luat parte familiile jandarmilor, elevi de la numeroase institutii de invatamant din Baia Mare, colaboratori, media scrisa si online, posturi TV locale, corespondenti ai posturilor centrale, reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, sefi de institutii, agenti economici, personalitati din lumea sportului.

La finele competitiei sportive a avut loc extragerea organizata in cadrul tombolei, iar cu aceasta ocazie au fost acordate diplome si cupe participantilor.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean ,, Pintea Viteazul” Maramures multumeste celor care au sustinut aceasta campanie, fie prin participarea la activitati, fie prin donatiile efectuate in contul deschis pentru Emanuel, si sunt de parere ca prin efortul comun, vor aduce o raza de lumina in viata acestui adolescent.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2