Elton John a semnat cu Universal Music Group “pentru tot restul carierei”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Elton John a semnat un acord cu casa de discuri Universal Music Group pentru intreg portofoliul sau muzical, compozitiile viitoare precum si pentru reprezentare, vanzari si drepturi de autor, a anuntat vineri compania, potrivit Reuters, titrat de Agerpres.

Conform acordului semnat cu Rocket Entertainment, compania detinuta de Elton John, Universal Music Group (UMG) se va ocupa de noile productii ale veteranului muzician britanic “pentru tot restul carierei” precum si de realizarile sale din ultimii 50 de ani.

“Acordul complex marcheaza inceputul unei noi ere de colaborare extinsa intre Elton John si UMG si, mai mult decat atat, extinde parteneriatul global de afaceri dintre acestia”, a precizat compania intr-un comunicat.

Acordul vizeaza drepturile de publicare pentru “emblematicul portofoliu de melodii compuse de Elton John, care vor fi administrate de Universal Music Publishing Group mult timp de acum incolo.”

Bravado, divizia de brand-management a UMG, va colabora cu Rocket Entertainment la capitolul vanzari, branding si acordarea licentelor pentru turneul de adio al artistului, ”Farewell Yellow Brick”, prevazut sa dureze trei ani.

Nu au fost facute publice detaliile financiare ale acordului.

Elton John (71 de ani) si-a inceputul turneul de adio luna aceasta in Statele Unite. Artistul, care are doi copii cu sotul sau David Furnish, a declarat ca doreste sa renunte la turnee si sa se dedice vietii de familie.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2