Elveția vrea să pedepseasca cetățenii și firmele care nu respectă noile reguli impuse pentru reglementarea consumului de gaze

Reclame home 1
Reclame home 1

Elveția intenționează să pedepseasca cetățenii și firmele care nu respectă noile reguli impuse pentru reglementarea consumului de gaze în această iarnă.

Persoanele care încalcă noile reglementări risca amenzi sau chiar închisoare de până la trei ani, potrivit unui raport al cotidianului elvețian Blick.

Conform noilor reguli, temperaturile din clădirile cu sisteme de încălzire pe gaz pot fi crescute la maximum 19 grade Celsius, iar apa poate fi încălzită până la 60 de grade Celsius.

Încălzitoarele radiante sunt interzise, ​​în timp ce saunele și piscinele trebuie să rămână reci.

Masurile sunt prevăzute în Legea federală privind aprovizionarea economică națională, la care Departamentul Federal de Afaceri Economice (DEAE) se referă în mod explicit într-un document oficial, se arată în raport.

Markus Sporndli, purtător de cuvânt al Departamentului Federal de Finanțe, a declarat că valoarea amenzilor ar putea fi de cel puțin 30 de franci elvețieni și de maximum 3.000 de franci elvețieni.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole