Emil Ambrus, despre schimbarile din UNPR: “O sa am mai mult de lucru”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general


mil-ambrus-cj-presedinte-unpr-mmEmil Amburs fostul presedinte UNPR Maramures, actual presedinte executiv al formatiunii, este de parere ca schimbarile din ultima perioada vor aduce un plus partidului. Acesta a mentionat ca echipa UNPR a castigat oameni de valoare, sansele pentru un scor bun la viitoarele alegeri fiind acum mult mai mari.

”S-au facut niste schimbari. Structura noastra si-a marit echipa. Este un lucru bun ca intarim echipa, avem un plan pe care speram sa il realizam. Ne-am propus sa avem 20.000 de membri in Maramures. Nu-mi pare rau dupa vechea functie, tot presedinte sunt, eventual o sa am mai mult de lucru”, a declarat Emil Ambrus, presedinte executiv al UNPR Maramures.

Recent, in UNPR Maramures au aparut noi promovari. Astfel, Nutu Fonta a fost numit presedinte al UNPR Maramures, iar fostul presedinte Emil Ambrus a primit functia de presedinte executiv la nivel judetean. O functie in Biroul Permanent National a primit si senatorul de Baia Mare, Ciprian Rogojan, care este secretar executiv al Regiunii NV.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *