Emil Boc: Disparitia PDL nu este o idee buna

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul Clujului, democrat-liberalul Emil Boc, a declarat duminica, la Bata, ca nu era momentul unei fuziuni intre PDL si PNL, in opinia sa fiind mai potrivita o alianta, scrie Agerpres.

‘Disparitia PDL nu este o idee buna. Cred ca PDL are multe de spus si multe de aparat si cred, de asemenea, ca PDL-ul are un blazon cel putin la fel de faimos ca si PNL. Eu mi-am spus raspicat in partid punctul de vedere, de ce sustin, pe cine sustin si de ce nu sunt de acord cu politica partidului. In opinia mea, se putea realiza cel mult o alianta, nu o fuziune.

Iar in privinta candidatilor se putea desemna acel candidat care statea cel mai bine in sondaje. (…) Cred ca cel mai bun candidat este acela care a demonstrat si poate demonstra ca va aduce locuri de munca’, a spus Boc.

In ceea ce priveste Ordonanta 55, edilul Clujului a precizat ca nu intentioneaza sa paraseasca PDL, prevalandu-se de prevederile actului normativ. In context el a sustinut ca PSD foloseste ”arma migratiei” pentru a-si reface majoritatile in administratiile publice, dar si pentru campania prezidentiala.

‘Am spus de mai multe ori ca ‘Ordonanta Migratiei’ este un act de barbarie politica si democratica facut de PSD. Nu intentionez sa ma folosesc de prevederile acestei ordonante pentru ca PSD sa ma foloseasca pe mine ca exemplu pentru a justifica ceea ce au facut. Repet, nu se face asa ceva intr-o democratie, sa cumperi primari, consilieri locali si judeteni, in prag de campanie electorala, printr-un astfel de act. PSD foloseste aceasta arma, a migratiei, pentru a-si reface majoritatile (…) pentru a ademeni cu fonduri primari, in special din mediul rural, pentru a face campanie pentru PSD. Aceasta cred ca este miza acestei ordonante, iar dupa prezidentiale ii vor arunca din nou la lada de gunoi, asa cum au facut-o si pana acum cu cei care au trecut dintr-o parte in alta’, mai spus Boc.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    Deci prietene boc si multi ca tine cand ZICEAM CU GURA MARE CA O SA AJUNGETI CA TARANISTII n-ati crezut,, dar iata este mai rau PUR SU SIMPLU NU MAI EXISTA PDL !!!!!!!!!!! BRAVO!!!!!!!!!!! ne-ati jefuit ca in codru si iaca rezultatele !!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2