Emil Boc: “Multumesc unui om politic remarcabil – Marko Bela”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PDL, premierul Emil Boc, i-a multumit sambata, de la tribunal celui de-al X-lea Congres UDMR, presedintelui Uniunii, Marko Bela, pe care l-a catalogat ca fiind un om politic remarcabil.

‘Aduc multumiri unui om politic remarcabil, unul dintre cei mai responsabili si mai seriosi oameni politici din ultimii 20 ani – Marko Bela. Experienta sa politica, echilibrul si intelepciunea sa au contribuit la stabilitatea guvernarii, a tarii’, a afirmat Emil Boc.

Premierul a apreciat UDMR ca fiind ‘un partid respectat pe scena politica romaneasca’.

‘Profesionalismul, consecventa si respectul cuvantului dat sunt doar cateva dintre calitatile care au facut din UDMR, in acesti ultimi 20 ani, un partid respectat pe scena politica romaneasca si un partener credibil de guvernare. Dragi parteneri de guvernare, vreau sa va multumesc pentru taria, solidaritatea si sprijinul acordat in aceste vremuri grele, cand ati avut puterea ca alaturi de ceilalti parteneri de guvernare sa facem ceea ce a trebuit pentru tara si mai putin ceea ce ne-ar fi placut’, a spus Boc.

Emil Boc a declarat, in fata delegatilor la congresul UDMR, ca formatiunile aflate la guvernare trebuie sa culeaga roadele politice ale masurilor luate si sa ramana in continuare la guvernare.

‘Dragi parteneri de guvernare, am fost impreuna cand a fost cel mai greu – pentru asta va multumesc. Acum avem sansa sa dam Romaniei cresterea economica si datele merg in aceasta directie. Sunt convins ca impreuna vom culege si roadele politice ale acestor decizii. Masuri grele, dificile, asigurarea cresterii economice pentru tara si culegerea roadelor politice de catre actuala coalitie, care inseamna castigarea viitoarelor alegeri si continuarea guvernarii’, a afirmat Emil Boc, scrie agerpres.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1