EMOȚII – Începe BAC-ul de toamnă cu 1139 candidați înscriși în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mai sunt câteva zile până la debutul sesiunii august-septembrie a examenului de Bacalaureat. În Maramureș, conform datelor oficiale primite de la Inspectoratul Școlar Județean, pentru această sesiune s-au înscris un număr de 1139 de elevi.

Potrivit Calendarului oficial, în 16 august va avea loc proba scrisă la Limba și Literatura Română, 17 august proba obligatortie a profilului – tot scris, în 18 august vom avea proba la alegere a profilului și a specializării, respectiv în 19 august Limba și Literatura Maternă. Probele continuă în perioada 23-24 august cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orale în limba oromână, în 25 august evaluarea competențelor lingvistice de comunicare în limba maternă, între 26 și 27 august va fi evaluarea competențelor digitale, respectiv ultima probă a sesiunii de toamnă a BAC-ului va fi cea din 30-31 august – Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Primele rezultate se vor afișa în 31 august până la ora 12.00, urmată de depunerea contestațiilor, între orele 12-18.00. Rezolvarea contestațiilor depuse se va face în perioada 1-3 septembrie, iar rezultatele finale ale BAC-ului de toamnă vor fi afișate în 3 septembrie.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole