Emotii, lacrimi, decenta si originalitate la Liceul Nemeth Laszlo

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

DSC_6206Fiecare sfarsit de an scolar reprezinta un eveniment pentru comunitatea maghiara din Baia Mare. Anul acesta, inca o generatie de absolventi ai clasei a XII-a, paraseste scoala coplesita de mandrie, dar si cu regrete pentru finalul unei minunate experiente. A fi elev la “Nemeth Laszlo” reprezinta infinit mai mult decat parcurgerea ciclului liceal, este o stare de spirit, o etapa in care te formezi si te dezvolti ca spirit si constiinta.

A devenit deja o traditie ca la evenimentele scolii sa participe intreaga comunitate. Spatiul generos al salii de sport a fost prea mic pentru elevi, profesori si parinti, sufocati in egala masura de emotie si responsabilitate. Cei prezenti au avut parte de un program original, marca “Németh László”, muzica, flori si multa sinceritate. Discursuri scurte si pline de bun simt, voci tremurand si lacrimi de bucurie au punctat fiecare interventie.

Nimic festivist si formal, nimic fortat sau declamativ, doar cuvinte rostite cu respect si dragoste. Nu a fost nimeni in plus si nici nu a lipsit nimeni. Au fost doar cei care au simtit ca trebuie sa fie acolo, onorand o generatie de exceptie si un corp profesional dedicat si implicat.  Seara s-a incheiat intr-un locas de cult, unde sufletele tinere s-au incarcat cu credinta si curaj pentru viitoarele examene majore din existenta lor.

Liceul teoretic “Németh László” a dovedit inca o data ca este o institutie de invatamant reprezentativa a municipiului, un creuzet in care se formeaza adevarate caractere si viitori lideri ai comunitatii. Iar aceasta scoala, va dainui in timp si in constiinta orasului prin toti absolventii ei, tineri care nu vor uita niciodata ca sunt baimareni si absolventi ai prestigiosului liceu maghiar. Drum bun si mult succes in viata!

ZiarMM

foto: Roland Strebeli

nemeth laszlo-4

nemeth laszlo-7

nemeth laszlo-3

DSC_6183

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Elisabeta Toth

    Mindannyiótoknak gratulálok és sikeres vizsgákat, gazdag életet kívánok!
    Végzős diákjaink tanárainak kiemelkedő odaadó és segitő munkáért – KÖSZÖNET
    bátorságot, kitartást és jó egészséget az egész magyar közöségnek

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *