Enervat de gestul unui spectator, Florin Piersic Jr. a iesit de pe scena in timpul unui spectacol

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Florin Piersic Jr. a parasit scena Teatrului Godot in timpul unei reprezentatii, deranjat de faptul ca unui spectator din primul rand i-a sunat telefonul, iar acesta nu s-a deranjat sa il inchida.

Pe scena se juca piesa Freak Show, iar spre final, actorul a vrut sa tina un discurs, de Ziua Copilului, pentru mama sa, actrita Tatiana Iekel, care s-a stins din viata in urma cu doua saptamani, relateaza DIGI24.

La spectacol a participat si fiica de 11 ani a lui Florin Piersic Jr., iar intamplarea a fost povestita intr-o postare pe Facebook de mama acesteia, actrita Dorina Chiriac.

“Ultimul monolog e pentru bunica Soniei si-a lui Sasa”, continua de pe scena cel mai bun actor. Fetita se face dintr-o data dreapta. Atenta ca un animal de camp la un anume fosnet. “O sa plang”, fetita plange. Mama o ia in brate. Fetita asculta monologul. E despre zambet. Fetita e atenta. Zambeste. Plange si zambeste. “E frumos.” In fata scenei suna un telefon. Actorul cel mai bun spune povestea mai departe. Si plange si zambeste. Ca fetita. Si suna telefonul. In primul rand, la prima masa, suna un telefon sub zambetul actorului. Sub ochii care nu lasa nici o lacrima sa curga. Suna. Publicul ignora telefonul. Actorul ignora telefonul. Se lupta cu tot ce ii contrazice simturile, se calca in picioare prin toate dinauntrurile, moare, invie, umbla, construieste poduri de emotie, darama, construieste iar. Si telefonul suna. “Gata”, spune incet si calm actorul. “Nu pot. E umilinta. E absurda situatia. Nu-i drept. Spectacolul se incheie aici. Va multumesc. Atat a fost. Multumesc, Sonia, ca ai venit de ziua ta. Va multumesc”. Actorul cel mai bun a iesit in culise simplu. Si nu a mai intrat. Adica nu a mai iesit. Ca la aplauze se iese. Publicul a aplaudat. Actorul cel mai bun nu a iesit.
Aplauzele s-au oprit“, a scris Dorina Chiriac.

Inchiderea telefoanelor sau punerea acestora pe modul silentios este una dintre regulile de bun simt cel mai des incalcate in sala de teatru. Numerosi actori s-au plans ca spectacolele sunt intrerupte de telefoanele care suna neincetat, iar nu de putine ori spectactorii se opresc sa si raspunda la apeluri.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2