Epidemiologul Anthony Fauci spune că viața ar trebui să revină “la o oarecare normalitate” până de Crăciun

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Anthony Fauci

Într-un interviu acordat MSNBC, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase din SUA a avertizat că există multe variabile în joc și că discuția privind revenirea la un fel de normalitate “nu este o formulă matematică, ci este o chestiune de estimări”. Fauci a fost însă de acord cu estimarea președintelui Joe Biden că lucrurile vor începe să revină la normal “până la sfârșitul anului, până la Crăciun”.

Anthony Fauci a spus că teatrele și restaurantele vor avea probabil activitatea tot la o capacitate redusă și că oamenii vor continua să poarte măști. “Dar toate acestea sunt estimări și se pot întâmpla atâtea lucruri, care pot aduce modificări și în bine, și în rău”, a spus el.

O îngrijorare importantă este legată de faptul că noile variante ale COVID-19 ar putea provoca din nou creșterea numărului de infectări. Fauci a mai spus că, odată vaccinați, oamenii vor trebui în continuare să fie atenți la distanțarea socială: “Cina de familie și îmbrățișările cu prietenii care au fost vaccinați ar trebui să fie în regulă, dar unele ieșiri publice ar putea fi încă limitate, în funcție de ce procent din populație se vaccinează”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *