Epopeea incompetentei Barbuliene continua cu un nou episod elocvent (FOTO)

PNL

Vasile Marcel Barbul, prin voia lui Dumnezeu si a Imperatorului Maximus Aedilus, director general in primarie, se considera cel mai important om din municipiu. Uneori mai important si decat seful lui suprem, caci Vasalie este stapanul tomberoanelor de gunoi din oras, al toaletelor, parcarilor, strazilor si trotuarelor publice.

Cu toate acestea, baimarenii se crucesc in fiecare zi de incompetenta acestui individ morbid, cel care in nici un caz nu este adceptul “lucrului bine facut”. Aducem azi in discutie publica banii risipiti cel putin doua ori pe an de acest personaj devenit actor de telenovela.

Daca in sitcomul “Pavarea cu granit a Podului Viilor” a obtinut un rating minim si dispretul concetatenilor, in noul serial denumit “Trecerile de pietoni din Baia Mare”, omul de incredere al edilului da din nou bata in balta.

Prea mandru sa asculte alte pareri, prea stupid sa se documenteze, ignorant si increzut, acesta recidiveaza cu fiecare noua vopsire a trecerilor de pietoni. Asfaltul, vopseaua folosita si vopsitorii se incapataneaza sa nu asculte de personajului burlesc, care nu intelege cum trebuie procedat corect. Sau nu vrea, caci fiecare noua cheltuiala cu vopsirea sustine zicala daca nu curge… picura!

Trecand la date si cifre, precizam ca in vara anului trecut a inceput epopeea marcarii cu culoare rosie a locurilor destinate trecerilor pentru pietoni, atunci cand s-au investit aproximativ 36 mii lei (360 milioane lei vechi), bani necesari pentru vopsea si diluant. Vopsitul in sine a fost executat de angajatii Serviciului Ambient Urban si tot ei au fost cei care au receptionat lucrarea, apreciindu-si propria munca drept una foarte buna. Atat de buna a fost incat de atunci vopseaua s-a sters de cateva ori si s-a vopsit de fiecare data.

De altfel, nu ne miram foarte tare de capodoperele barbuliene, avand deja experienta semafoarelor tip brad de Craciun, cu multiple lumini si indicatoare care te fac mai degraba sa te crucesti decat sa o iei inspre directia pe care o doresti, a bordurilor schimbate regulat la doi-trei ani, a sensurilor giratorii inexistente acolo unde se impun sau construite in locuri unde nu fac altceva decat sa deruteze soferii, a deszapezirii din ultima iarna, cand doar rugaciunile sale insistente au facut ca ninsoarea sa se opreasca, iar circulatia orasului sa revina la normal. Asadar, mergem inainte! Prietenii stiu de ce…

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. anamaria s.

    sunteti rautaciosi si tendentiosi. trecerile de pietoni arata mult mai bine dacat pe vremea celuilalt primar si nu e de vina nimeni ca se duce vopseaua. oamenii si masinile trec peste marcaj si evident ca se uzeaza dar voi nu aveti de unde sa stiti pentru ca nu va pricepeti la nimic.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1