Erli Zsolt, trimis in judecata pentru inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ciocan-judecatorProcurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Erli Zsolt Csaba, in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

“In perioada ianuarie – februarie 2016, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, prin folosire de nume si calitati mincinoase, inculpatul Erli Zsolt Csaba a indus in eroare, in mod repetat, reprezentantii persoanei vatamate SC M.S. SRL, conditii in care persoana vatamata a procedat la efectuarea a trei livrari de marfuri, in valoare de 18.579 de lei.

De asemenea, in aceeasi perioada, inculpatul a falsificat un ordin de plata, formular tipizat al unei unitati bancare, atestand in mod nereal transferul sumei de 6.308 lei in contul bancar al persoanei vatamate”, conform ptmaramures.mpublic.ro.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Cristi

    Aveti o relatie persoanala cu individul asta? Ca vad ca va ocupati de el ca de unul din marile cazuri de coruptie ale tarii. La cat se fura in judet si tara, fix pe asta v-a casunat?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *