Eroii Timisoarei ne-au predat flacara libertatii. Sa nu o stingem!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In urma cu 30 de ani, la Timisoara, se declansa Revolutia romana, care avea sa schimbe destinul unei tari. A fost inceputul unui proces ireversibil, pe care noi, cei de astazi, trebuie sa-l ducem mai departe.

Revolutia nu este terminata. Mortii de la Timisoara, mai tarziu de la Bucuresti, Sibiu si din alte orase ale tarii, cer o judecata dreapta. Dupa 30 de ani, pocesul Revolutiei abia a inceput.

Revolutia nu este terminata. Nu am terminat democratizarea Romaniei. Am vazut cat de usor se poate aluneca spre dictatura. Un Guvern totalitar poate schimba legile penale in interesul unui grup. Un Guvern totalitar poate transforma o miscare pasnica de protest intr-o opresiune cu bastoane si gaze lacrimogene. Dupa 30 de ani, exprimarea libertatii este abia la inceput.

Revolutia nu este terminata. S-a murit pentru o dorinta: „Vrem o tara libera”. Suntem liberi sa circulam peste tot in lume. Asta ne-a dat o alta viziune despre cum vrem sa fie Romania. Azi, „Vrem o tara ca afara”. Dupa 30 de ani, acesta este drumul Romaniei.

Eroii nu mor niciodata! Ei au fost eroi pentru noi. Noi putem fi „eroi” pentru generatiile viitoare. Cu o singura conditie – sa le ducem mai departe mortilor de la Timisoara crezul pentru care s-a s-au sacrificat: o Romanie libera si occidentala.

Romania a fost facuta de oameni care nu au stat deoparte!

Biroul de presa, Cabinet parlamentar USR, deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2