Etapa a IV-a in Liga Florilor: CSM Roman – CS Minaur Baia Mare. Afla cand e meciul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CS Minaur Baia Mare va juca joi, 20 septembrie, de la ora 17:00, in deplasare, impotriva echipei CSM Roman. Meciul va fi arbitrat de cuplul Radu Iliescu – Doru Manea, iar observator din partea Federatiei Romane de Handbal pentru aceasta partida este Vasile Pavel din Buzau.

Inaintea partidei cu CSM Roman, baimarencele antrenate de Costica Buceschi si Magda Kovacs au suferit o infrangere impotriva echipei momentului din Liga Florilor, SCM Ramnicu Valcea (23 – 25). Disputa din Sala Sporturilor din Roman se anunta una importanta pentru ambele echipe. CSM Roman nu a reusit pana in acest moment sa castige vreun meci in Liga Florilor, motiv pentru care antrenorul cu care echipa a pornit la drum in noul sezon competitional, Cornel Badulescu a fost schimbat inaintea partidei din etapa a IV-a, locul lui fiind luat de Dragos Dobrescu.

CS Minaur Baia Mare are pana in acest moment patru puncte, dupa victoria din prima etapa impotriva CSM Galati (25-21), egalul inregistrat pe terenul celor de la Dunarea Braila ( 24-24 ) si infrangerea din etapa anterioara, suferita in fata echipei SCM Ramnicu Valcea (23-25).

Dupa confruntarea din etapa a IV-a va urma o perioada de pauza in Liga Florilor, meciurile fiind reluate din 7 octombrie.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2