Etapa finala a Campionatului de Inot al MAI, in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 2 – 5 iulie, se va desfasura, in municipiul Baia Mare etapa finala a Campionatului de Inot al Ministerului Afacerilor Interne.

La aceasta competitie vor participa aproximativ 50 de concurenti reprezentand inspectoratele de arma din cadrul ministerului. Din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, s-au inscris in competitie opt politisti, din care trei sunt ofiteri si cinci sunt agenti (pe genuri: trei femei si cinci barbati).

„Festivitatea de deschidere va avea loc in data de 03 iulie 2019, la ora 09.30, la Bazinul Olimpic „Gheorghe Demeca” din localitatea Baia Mare.

Competitia va fi organizata de Centrul Cultural al M.A.I. impreuna cu Prefectura Judetului Maramures, Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Maramures, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Maramures, cu sprijinul Complexului Sportiv National „Lascar Pana” Baia Mare si Liceului cu Program Sportiv Baia Mare”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Probele de concurs

La probele de concurs participa personalul care stapaneste stilul de inot prevazut de regulament si este apt din punct de vedere medical. Concursul se organizeaza pe categorii de varsta, la probele 50 m liber (femei, barbati), 100 m liber (barbati), 100 m bras (femei, barbati), 200 m liber (barbati) si stafeta 4×50 m liber. Seriile au loc miercuri, 03 iulie iar finalele joi, 04 iulie, cu incepere de la ora 10.00.

Festivitatea de premiere si de inchidere va avea loc in data de 4 iulie, incepand cu ora 12.30, la Bazinul Olimpic „Gheorghe Demeca” din localitatea Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2