Etiopia – Circulatia motocicletelor va fi interzisa in capitala Addis Abeba pentru reducerea infractionalitatii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul din Addis Abeba a anuntat miercuri ca va interzice circulatia motocicletelor in orasul sau incepand din 7 iulie, o masura menita sa reduca infractionalitatea in crestere in capitala Etiopiei, relateaza AFP, informeaza AGERPRES.

Aceasta interdictie a fost decisa pe baza unui studiu realizat timp de o saptamana care a aratat ca “un numar semnificativ de infractiuni comise in oras au loc cu ajutorul motocicletelor”, in special jafuri, a explicat primarul Takele Uma pentru presa locala.

Masura va intra in vigoare pe 7 iulie, insa, a spus el, “vor exista exceptii pentru motociclete utilizate de companii, de ambasade sau pentru transportul de corespondenta”.

Oras cu aproximativ 5 milioane de locuitori, Addis Abeba este in general considerat sigur, atat pentru etiopieni, cat si pentru straini. Insa o crestere recenta a infractionalitatii a alarmat populatia si politicienii.

Primarul a anuntat de asemenea interzicerea circulatiei in timpul zilei pentru majoritatea vehiculelor de transport, in incercarea de a fluidiza traficul in capitala deseori ingreunat de numarul mare de vehicule.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2