ETNO MUSIC SHOW – prima premieră a acestei stagiuni la Teatrul Municipal Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Secția Revistă a Teatrului Municipal Baia Mare pregătește pentru public spectacolul ETNO MUSIC SHOW, regia muzicală Călin Ionce, prima premieră a acestei stagiuni, care va avea loc vineri, 08 octombrie, de la ora 19.00, în sala mare a teatrului, cu participarea extraordinară a GRUPULUI IZA.

Publicul este invitat să îi revadă pe artiștii Sonia Codorean, Aurora Prodan, Rodica Dunca, Mădălina Pop, Lordeana Maghear, Diana Topan, Teodora Stupar, Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Petru Damșa, Vasile Pop, Andrei Petruș, Adrian Bogdan, Adam Jenei și Ansamblul Tradițional de la Colegiul de Arte Baia Mare.

Spectacolul ETNO MUSIC SHOW ne va purta prin lumea muzicii tradiționale autentice, îmbrăcate în ritmuri noi și înnobilate de măiestria artiștilor interpreți. Invitatul special al serii, Grupul Iza, va aduce folclorul în luminile rampei așa cum numai ei știu să o facă, cu autenticitate și încărcați de suflul tradițiilor populare maramureșene. Nu vor lipsi interacțiunile cu muzica actuală, concretizate într-un gen hibrid: folclorul, jazz-ul, rock-ul făcând corp comun, într-un stil tineresc. Jam session-ul combină viul și imprevizibilul în note vibrante, abordând melodiile existente dintr-o nouă perspectivă.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală. Durata: 90 de minute / Preț bilet: 25 lei.

PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 06 – 10 octombrie 2021

Miercuri, 06 octombrie, de la ora 19.00, ne reîntâlnim cu minunatele doamne din spectacolul EMILIA ÎN TIMP DE PACE ȘI RĂZBOI de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu.

 Spectacolul  „Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

 Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

 Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză) /

Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Sâmbătă, 09 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să vizioneze spectacolul PETRICĂ ȘI LUPUL, regia Iulian Bulancea, o misterioasă poveste, imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev. Un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzica frumoasă si umbre captivante vă invită la aventura copilăriei: cum să-ți învingi frica?

Din distribuție fac parte actorii Iulian Bulancea, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu și Vlad Crișan.

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei

Duminică, 10 octombrie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul NEVROZELE SEXUALE ALE PĂRINȚILOR NOȘTRI de Lukas Bärfuss, pentru regia căruia, Tudor Dreve a primit o nominalizare la secțiunea Debut a Galei Premiilor UNITER 2021.

”Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora. Din acest moment, impulsurile vor răbufni cu intensitate în psihicul ei necenzurat. Dora își va trăi viața condusă de senzații.” (Ana Liliana Ilea)

Din distribuție fac parte actorii Denisa Blag, Sanda Savolszky, Ioan Costin și Dragoș Călin.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală.  Durata: 80 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși, 20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00
Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2