Eugen Teodorovici spune ca va fi inceputa in acest an constructia a doua spitale regionale

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat joi ca in acest an va fi demarata constructia a doua spitale regionale, la Constanta si Craiova, cu bani prevazuti in bugetul Ministerului Apararii, informeaza AGERPRES.

“Maine vom avea in Guvern un astfel de document pentru a aproba construirea celor doua spitale regionale (n.r. Constanta si Craiova). Am sa ma implic chiar personal in a sprijini cele doua ministere – de sanatate si aparare. Vor fi doua spitale atat publice, cat si cu caracter militar, fiind in doua zone in care exista baze militare NATO. Constanta desigur are si alte elemente, un numar ridicat de turisti pe timp de vara, problema migrantilor.

Sunt elemente care justifica astfel de spitale. (…) Stim deja cat dureaza constructia, cat costa efectiv un astfel de spital. (…) Avem locatii identificate, banii vor fi prevazuti in bugetul Ministerului Apararii – vor face parte din cei 2% pentru Aparare. La rectificare completam sumele necesare daca va fi nevoie”, a spus Teodorovici, prezent la o conferinta a medicilor de familie.

El a afirmat ca va fi inceputa in acest an constructia celor doua spitale de “ultima generatie”.

“Eu zic ca in acest an cele doua spitale pot sa si inceapa sa fie construite. (…) Vor fi spitale de ultima generatie. Acest prim pas va fi maine facut, dupa aceea va fi facut un act normativ”, a mai spus demnitarul.

Reclame home 1
Data curenta: ’20/08/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *