Eugen Tomac (PMP): In sondajele noastre, partidul are peste 9%

home camp2
home camp2
home camp2

eugen tomacPresedintele executiv al Partidului Miscarea Populara (PMP), Eugen Tomac, a declarat joi, la Deva, ca formatiunea politica pe care o reprezinta este cotata cu un scor electoral de 9% in sondajele proprii, el apreciind ca recentele cifre aparute in spatiul public au rolul de a “manipula” alegatorii, informeaza AGERPRES.

“Rezultatul de la alegerile locale, precum si fuziunea pe care am facut-o cu UNPR, dar si contextul in care se afla celelalte forte politice, ne fac increzatori ca vom obtine un rezultat pe care ni-l propunem. In sondajele noastre, PMP are peste 9%, la ora actuala”, a afirmat Tomac.

Potrivit acestuia, PMP are electoratul sau, Tomac aratandu-se convins ca partidul va obtine in alegerile parlamentare din aceasta iarna un scor de 15%.

“Avem electoratul nostru. Suntem convinsi ca avem o sansa mare sa obtinem un procent de 15%, indiferent ce ar spune PSD sau PNL”, a spus liderul PMP.

In opinia sa, sondajele electorale sunt unele “cu dedicatie”, el amintind faptul ca, in anul 2014, PMP nu era cotat cu sanse in alegerile pentru Parlamentul European, dar a reusit sa treaca de pragul electoral si sa aiba reprezentanti in forul legislativ european.

“Noi avem drumul nostru si in mod sigur vom obtine un scor electoral foarte bun. Nici nu se pune problema legata de prag. Membrii nostri stiu exact ce au de facut si eu sunt convins ca pe masura ce ne vom apropia de alegeri cetatenii se vor convinge care sunt mizele ascunse”, a conchis liderul PMP.

Partidul Social Democrat (PSD) se plaseaza pe primul loc in preferintele electoratului, urmat de Partidul National Liberal (PNL) si Uniunea Salvati Romania (USR), potrivit unui sondaj realizat de Agentia de Rating Politic la comanda PNL.

Conform datelor cercetarii, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, 38% din repondenti ar vota PSD, 30% — PNL, 9% — USR, 5,5% — ALDE, 5% — UDMR si 4% — PMP.

Sondajul a fost realizat telefonic, in perioada 17 — 24 septembrie 2016, pe baza a 1.170 interviuri la nivelul populatiei adulte a Romaniei. Marja de eroare este de plus/minus 2,9%, la un nivel de incredere de 95%.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *