Euromath 2015: Elevii sprijiniti de Consiliul Judetean Maramures, s-au intors acasa castigatori

home camp2
home camp2
home camp2

ciceu cu eleviiLara Avram – clasa a XI-a la Colegiul National „Gheorghe Sincai” si Andrei Petrus – clasa a XII-a la Colegiul National „Vasile Lucaciu” din Baia Mare au reprezentat Romania la Sesiunea Internationala de Comunicare Stiintifica in Matematica Aplicata – „Euromath 2015”, desfasurata in perioada 25-30 martie la Atena.

Cei doi elevi au beneficiat de sprijin financiar in valoare de 7.000 lei din fondul de rezerva aflat la dispozitia presedintelui Consiliului Judetean Maramures, bani cu care s-au achitat costurile de transport si cazare. Azi, Lara Avram si Andrei Petrus au venit la Consiliul Judetean Maramures pentru a prezenta rezultatul participarii lor.

„Am obtinut locul I iar lucrarea noastra a fost foarte apreciata de juriu. A trebuit sa facem o prezentare teoretica si o parte aplicata. Am facut o analogie intre arhitectura greaca si arhitectura romana”, spune Lara.

Andrei spune ca lucrare lor a luat punctaj foarte mare la toate capitolele: de la mod de prezentare in limba engleza, pana la continut si charisma.

„Ma bucur ca am oferit unor elevi de exceptie sansa de a demonstra ca sunt cei mai buni din lume. Pastrati-va stacheta sus si nu va lasati influentati de conjuncturi! Alegeti valoarea si treceti totul prin filtrul propriei ratiuni! Va felicit si va doresc mult succes!”, a spus presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *