Europa League: Vezi rezultatele din semifinale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sevilla FC a facut un pas important spre finala Europa League la fotbal, dupa ce a invins pe Valencia CF cu scorul de 2-0 (2-0), joi seara, pe teren propriu, in prima mansa a semifinalelor competitiei.

Stephane M’Bia (33) si Carlos Bacca (36) au decis soarta meciului in decurs de doar trei minute. Scorul putea fi si mai mare, dar Fazio a ratat doua situatii bune de gol. ”Liliecii” au trecut si ei pe langa o mare sansa de gol, da paraguayanul Vargas a tintit bara in minutul 88.

Benfica Lisabona a invins pe Juventus Torino cu scorul de 2-1 (1-0), joi seara, pe teren propriu, in prima mansa a semifinalelor Europa League la fotbal.

”Vulturii” au deschis scorul rapid, prin argentinianul Garay (3), dar Juventus a fost echipa care a avut mai mult initiativa si a cautat egalarea. In cele din urma, argentinianul Carlos Tevez a punctat pentru ”Batrana Doamna”, in min. 73, acesta fiind primul sau gol in cupele europene dupa o pauza de cinci ani.

Benfica a smuls victoria, gratie golului reusit de Lima (84) si totul se va decide in returul de la Torino, pe 1 mai, acolo unde va avea loc si finala, doua saptamani mai tarziu (14 mai).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2