Europarlamentarul Cristian Busoi, blocat de conducerea politica a judetului sa viziteze Spitalul de Boli Infectioase

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Europarlamentarului PNL, Cristian Busoi, membru in comisia de sanatate a Parlamentului European si fost presedinte al CAS, i s-a refuzat accesul in Spitalul de Boli Infectioase Baia Mare de catre conducerea politica a judetului.

Pentru a nu provoca un scandal public si a pune in lumina proasta Maramuresul, europarlamentarul nu a insistat, fiind de inteles tremurul politic al PSD-ului, care este in cadere libera.

“A fost discutie si o intentie de a merge in mod oficial, pentru ca sunt membru al comisiei de sanatate, sa vizitam oficial, sa discutam, sa vedem cum pot fi imbunatatite lucrurile la unul dintre spitale. Am inteles ca au fost niste sensibilitati si ca nu a fost asa o mare deschidere, nu in spital, ci la nivelul conducerii superioare, ca sa folosesc un termen propriu celor care conduc din pacate, acum, judetul.

N-am vrut sa cream un scandal sau o discutie foarte aprinsa pe aceasta tema, am decis sa nu insistam cu vizita oficiala. (…) Desi, in calitatea mea de membru al comisiei de sanatate al Parlamentului European, fost presedinte al Casei de Sanatate, as fi putut si as avea dreptul sa merg si sa cer in orice spital intalniri si discutii”, a declarat Cristian Busoi, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, 12 aprilie, la sediul PNL din Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *