Europarlamentarul Victor Negrescu i-a premiat pe copiii de la Clubul de Fotografie Cernesti (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

victor negrescu in baia mareVizita de joi in Baia Mare a presedintelui PES Activists Romania, europarlamentarul Victor Negrescu, a reprezentat un prilej pentru acesta de a se intalni cu copiii castigatori ai concursului de fotografie care a avut loc in data de 8 martie in Comuna Cernesti.

Concursul organizat cu sprijinul primarului Nelu Sovre si a fotografului Ilie Tudorel, aflat sub umbrela campaniei initiate de PES activists Romania, a reusit sa evidentieze talentul in arta fotografica a copiilor din cadrul Clubului de Fotografie Cernesti.

Toti copiii au fost premiati de catre europarlamentarul Victor Negrescu, iar fericitei castigatoare a premiului I i-a oferit un premiu special.

Astfel, eleva va avea posibilitatea de a isi prezenta exponatele la Bruxelles si, evident, de a vizita Parlamentul European.

De asemenea, marti, 29 martie, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare, incepand cu ora 17.00, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie „Salonul de Primavara” (expozitia s-a desfasurat si la Cernesti).

ZiarMM

Foto: PES Activists Maramures (Facebook)

victor negrescu

victor negrescu 2

victor negrescu ilie tudorel

afis expozitie

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole