Eurovision Romania 2016: Biletele au fost puse in vanzare. Vezi de unde pot fi achizitionate

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

microfon1Biletele pentru cei care doresc sa participe la selectia Nationala Eurovision Romania 2016, au fost puse in vanzare, pretul fiind de doar 5 lei pentru un spectacol.

In semifinala vor concura Jukebox, M I H A I, Ovidiu Anton, Florena, Doru Todorut si Irina Baiant, Dream Walkers, Gasca de acasa, Andra Olteanu, Irina Popa, Vanotek feat. The Code & Georgian, Xandra si Mihai Bajinaru. Dintre cele 12 piese, sase vor accede in finala: patru vor fi alese de un juriu de specialitate, iar doua de catre public, prin televot.

In finala Selectiei Nationale din 6 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul Romaniei pe scena de la Stockhom, dintre piesele ramase in concurs, prin televot. Selectia Nationala Eurovision Romania 2016 se va desfasura la Sala Sporturilor din Baia Mare, prin doua show-uri, transmise in direct de TVR: semifinala din 4 martie si finala din 6 martie. Show-urile vor fi transmise in direct de TVR 1, TVR HD, TVR International, TVR Moldova si online, pe www.tvrplus.ro.

Biletele pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Sala Polivalenta “Lascar Pana”, Teatrul Municipal Baia Mare si urmatoarele chioscuri ale URBIS SA: B-dul Traian nr.31; Piata Revolutiei nr.8, str. Victoriei nr.6, str.Victoriei nr.132, str. Firiza nr.72, str. Barajului nr.55 si in Baia Sprie – langa magazinul Lidl.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *