Eurovision 2016: Peste 90 de artisti vor sa reprezinte Romania la Stockholm

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

microfon1Peste 90 de artisti – vedete autohtone, dar si multi compozitori straini – suedezi, germani, britanici, americani, spanioli, italieni, polonezi – vor sa reprezinte Romania la concursul Eurovision care se desfasoara in acest an la Stockholm.

“Astazi, organizatorii Selectiei Nationale Eurovision 2016 au avut o zi plina. Conform calendarului competitional, la sediul TVR au fost verificate si numarate dosarele de inscriere pentru concurs, peste 90 de piese fiind inscrise pentru Selectia Nationala. Vedete autohtone, dar si multi compozitori straini — suedezi, germani, britanici, americani, spanioli, italieni, polonezi — spera sa reprezinte Romania la concursul de la Stockholm, din luna mai”, se arata intr-un comunicat al TVR transmis luni AGERPRES.

Potrivit sursei citate, numararea si verificarea plicurilor continand melodiile trimise s-au desfasurat la sediul TVR, unde documentele au fost deschise si verificate in prezenta unui notar autorizat.

Perioada de inscrieri pentru etapa nationala a concursului s-a incheiat duminica, la ora 20,00, pentru inscrierile expediate in plicuri, si la ora 00,00, pentru cele trimise prin e-mail.

Detalii pe agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *