Eurovision – Ciprian Rogojan: “Filmarile facute in Baia Mare se vor vedea in 42 de tari”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ciprian rogojanSenatorul Ciprian Rogojan, fost concurent al Eurovision in anul 2005 cand Sistem si Luminita Anghel s-au clasat pe locul 3, este de parere ca desfasurarea concursului in Baia Mare inseamna o promovare foarte buna pe plan international, in conditiile in care orasul lupta  pentru titlul de Capitala Europana a Culturii 2021.

“Daca Eurovision se va tine la Baia Mare, inseamna ca toate filmulete de prezentare ale artistilor se vor filma in Maramures cu obiective legate de locul in care se tine concursul. Altfel spus, filmarile facute in orasul Baia Mare se vor vedea in toate cele 42 de tari, care participa in acest an la concursul de la Stockholm”, a declarat Ciprian Rogojan.

Senatorul maramuresean a participat zilele trecute la o sedinta informala cu reprezentatii TVR, in cadrul careia s-au discutat detalii despre organizarea concursului. Ciprian Rogojan a mentionat faptul ca Eurovisionul trebuie sa contina trei elemente: voce foarte buna, compozitie foarte buna si spectacol.

“Le-am spus ca, din pacate, showbizul romanesc nu mai este interesant de acest concurs care a devenit un concurs de slagare. Pentru a  ajunge din nou in atentia publicului, le-am propus sa aduca si artisti romani care ne reprezinta international. Imi doresc sa pun umarul la acest proiect legat de Baia Mare si Eurovision si daca voi fi invitat sa fiu in juriu voi raspunde cu mult drag”, a punctat Ciprian Rogojan.

Selectia Nationala Eurovision 2016 este programata sa se desfasoare in perioada 4-6 martie.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Chira

    Este laudabil faptul ca Dl. Senator Ciprian Rogojan sprijina aceasta initiativa, fiind un baimarean adevarat nu-si tradeaza obarsia !

    Reply
  2. dilau

    mai tobosare, am impresia ca vrei sa te lipesti din nou de kake desi, hai s-o bag pe aia cu ” se pare ca”, l-ai dezamagit total. cica ar fi vrut ca tu sa fi numarul 2 in coalitia lui dar…… . eu zic sa-i dai inapoi masa si scaunele, poate asa ii mai trece din suparare.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *