Evaluare a caprelor negre de catre jandarmii montani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In data de 27 iunie s-a desfasurat actiunea de evaluare a efectivelor de capra neagra din fondurile cinegetice suprapuse partial peste raza Parcului National Muntii Rodnei.

Evaluarea a fost efectuata de catre reprezentantii gestionarilor fondurilor cinegetice, fiind coordonata de Administratia Parcului National Muntii Rodnei.

“La actiune au participat subofiteri jandarmi din cadrul Postului Montan de Jandarmi Borsa si reprezentanti ai institutiilor care desfasoara activitati in raza ariei naturale protejate. Activitatile au fost demarate inca de dimineata si s-au desfasurat simultan pe mai multe trasee stabilite, pentru a se evita inscrierea dubla a unor exemplare.

Pe parcursul zilei, jandarmii montani au executat si evaluarea traseelor parcurse din punct de vedere al sigurantei si completarea fondului documentar in vederea informarii turistilor si prevenirii producerii unor accidente in zona montana”, a declarat maiorul Radu Vasile Nicolae, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *