Evaluarea Nationala: 811 elevi din Maramures sustin probele de aptitudini. Rezultatele pentru engleza, franceza si germana se vor afisa luni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Testele, care deschid evaluarea nationala pentru clasa a opta, se adreseaza elevilor care doresc sa studieze in liceu engleza, franceza si germana fie intr-o clasa bilingva, fie la nivel intensiv, adica 4-5 ore pe saptamana.

La nivelul judetului Maramures, elevii pot studia limbile straine, intensiv sau bilingv in urmatoarele unitati de invatamant: Colegiul National “Dragos Voda”, Colegiul National “Mihai Eminescu”, Colegiul National “Vasile Lucaciu”, Colegiul National “Gheorghe Sincai”, Colegiul Tehnic “George Baritiu” si Liceul Teoretic “Emil Racovita”.

Prima testare a avut loc ieri, 15 mai, la Limba Engleza. Cei 675 de elevi care au optat pentru acest examen au avut de sustinut doua probe, scris si oral. Centrele de examinare au fost la Scoala Gimnaziala “Vasile Alecsandri” din Baia Mare (511 elevi inscrisi) si Colegiul National “Dragos Voda” din Sighetu Marmatiei (164 elevi inscrisi).

Inspector Adriana Mester, purtator de cuvant Inspectoratul Scolar Judetean Maramures: “59 de elevi sustin astazi, 16 mai, testarea la Limba Franceza, care se desfasoara la Colegiul National ‘Mihai Eminescu’ din Baia Mare, iar maine, 17 mai, va avea loc testarea la Limba Germana, care se va desfasura la acelasi colegiu. Pentru examenul de maine s-au inscris 77 de elevi.”

Rezultatele vor fi afisate luni, 20 mai 2019.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1