Eveniment de marca la Farcasa, in prezenta a doi academicieni: Simpozionul National „Lucian Blaga” – Spatiul mioritic, satul si sufletul romanesc

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 26-29 septembrie, in comuna Farcasa va avea loc un eveniment de marca, respectiv Simpozionul National „Lucian Blaga” – Spatiul mioritic, satul si sufletul romanesc.

Manifestarea se va bucura de prezenta a doi membri ai Academiei Romane: Alexandru Surdu, vicepresedinte al inaltului for de stiinta si cultura (recent, acesta a primit titlul de Cetatean de Onoare al judetului Maramures) si Emil Burzo, presedintele filialiei Cluj-Napoca a Academiei Romane.

Pe langa acestia vor mai sustine alocutiuni profesori din diverse domenii, dar si alte personalitati.

Din comitetul de organizare a evenimentului fac parte Alexandru Surdu, Nicolae Bud, Ioan Stegeran, Pamela Pop, Viorelia Vele, Floare Muresan si Stefan Dominic Georgescu.

Mai multe detalii despre program, in cele de mai jos.

Vlad HERMAN

Foto: Anton MIHIS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Ovidiu Hurduzeu

    Ati organizat acest simpozion ca sa acoperiti mega magaria depozitului de gunoaie care va distruge zona Farcasa. Cat credeti ca va mai dura mafia penticostala a primarului Ioan Stegerean sustinut de coruptia endemica din judetul Maramures, unul dintre cele mai corupte judete din Romania? Maramureseni, treziti-va!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2