Eveniment: Democratia, la rascruce

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

USR Maramures impreuna cu ProCivic Baia Mare va invita sambata, 7 iulie, incepand cu ora 12, la evenimentul “Democratia la rascruce”, ce va avea loc la Centrul de Afaceri Millenium, sala M1.

Invitati vor fi judecatorul Cristi Danilet, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, actualmente judecator la Tribunalul Cluj, una dintre cele mai lucide voci din justitia din Romania, Ramona Ursu, jurnalista si scriitoare, senior editor Newsweek Romania si Carmen Dumitrescu, jurnalista si scriitoare, co-fondator Liber in Teleorman si Liber in Romania.

Dezbaterea va urmari cateva teme de actualitate din spatiul public romanesc, precum modificarile legilative ale Codului Penal si Codului de Procedura Penala, anticoruptia, statul de drept, protestele de strada si responsabilitatea civica.

Intrarea este libera si deschisa tuturor celor carora le pasa de prezentul si viitorul acestei tari, care constientizeaza ca sansa de a duce o viata decenta creste daca avem sentimentul de apatenenta la o comunitate care functioneaza dupa principiile dreptatii, corectitudinii, decentei si bunului-simt.

Ne vedem sambata.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *