Eveniment: Duminica, in Parcul “Regina Maria” se desfasoara proiectul “Oraselul copiilor”. Jandarmii montani vor fi acolo

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica, 11 iunie a.c., intre orele 13.00 – 18.00, in Parcul „Regina Maria” din municipiul Baia Mare, se vor desfasura activitatile organizate de catre Asociatia Studenteasca Amicus din Cluj Napoca in cadrul proiectului „Oraselul Copiilor”.

In calitate de parteneri, alaturi de autoritatile locale si de institutiile din municipiul Baia Mare, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Maramures va participa cu mijloace si tehnica specifica, realizand totodata si o serie de activitati educativ-preventive cu copiii participanti”, a declarat cpt. Radu Vasile, purtator de cuvant al Jandarmeriei Maramures.

Jandarmii din cadrul Postului de jandarmi Montan Suior  vor prezenta atat tehnica auto cat si materiale de interventie precum si reguli ce trebuie respectate in domeniul montan. La standul Jandarmeriei, copiii dar si adultii, se vor putea familiariza cu materialele din dotarea jandarmilor montani dar si cu modul de folosire a acestora pe munte.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2