EVENIMENT INEDIT – Drumeție cu căruțe și moment de Cartea Recordurilor în Maramureș și Satu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Este vorba despre proiectul denumit „Satele Unite ale Maramuresului si Satmarului”. Proiectul va debuta cu o dublă expediție a celor două grupuri de tineri care vor porni din Baia Mare și Scărișoara în căutarea valorilor identitare ale neamului. Delegațiile vor pleca la drum folosind căruțele, iar potrivit informațiilor furnizate de către Episcopia Maramureșului și Sătmarului, cele două grupuri de tineri se vor întalni în punctul culminant al proiectului, în localitatea Certeze, unde va avea loc un moment festiv la care se vor adăuga pană la 1000 de tineri.

Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 august, nelipsind și momentele artistice. Vor urca pe scenă Petrică Mureșan, Maria Tripon, Paul Ananie, Viorel Pop sau Gabriela Ardusătan, printre alții. Invitatul special al evenimentului va fi părintele Constantin Necula.

Mai spunem doar că în cadrul acestui eveniment vom avea, conform anunțului făcut de organizatori, și un moment de Guiness Book, o pâine gigant de peste 150 de kilograme făcută de profesioniști într-un cuptor special conceput.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2